Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅ BUSFABRIKEN

 

En doft av dig

strök förbi

 

bland svettiga ungar

på Busfabriken

 

fettlukt från pommes

stekos från hamburgare

 

det var inte du

blott en chimär

 

en ouppfylld önskan

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-04-05 17:05



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Inte i skick att kommentera ordentligt... med detta sagt, jag flyter med i den här dikten och grips tag av dess tvist. Gillas mycket!
2018-04-06

  Lars Hedlin
Berör i känslan
2018-04-06

    ej medlem längre
En kort flykt ur vardagen, fint fångad..
2018-04-05

  DavidM VIP
En hastig förnimmelse stilrent fångad.
2018-04-05

    ej medlem längre
En dröm. En önskan. En stund av verklighetsflykt.
2018-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP