Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vision HD

Drömde att jag målade änglavingar!
De var stora!
Jag målade dem i blått,rött och lila!
Jag ska återskapa dem på riktigt, men inte med fjädrar, utan något man kan måla på, så att det ändå ser ut som vingar!




Bunden vers av Mim
Läst 126 gånger
Publicerad 2018-04-06 05:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim