Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



sms




ibland slår tonerna emot varandra
och krossas
ingen musik uppstår
bara vilsna sårsplitter
vi gör om oss själva
till automater

detta sms går inte att svara på






Fri vers av glasa VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-07 08:24



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Nä, det går inte att svara på, sanningen gör oss svarslösa. Jag vet inte hur jag ska kommentera ditt vackra sms.
2018-04-07
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP