Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isen

det är så ljust och fint
ute över isen
förrädiskt




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-08 08:50



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP

solen förrädisk
bildar vak
2018-04-08
  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader