Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosa skimmer

Natten har smält samman
Med erotiska tankar
Varma vågor av lusta
Rullar genom skötet

Som havets sälta
Smakar den intima kärleken

De uppnosiga brösten
Pryds av en smickrande
Liten hårdhet
Ljust rosa
Mot längtande tunga

Ljuva ord
Utandas värme
Fuktar
I en fransk kyss

Blickens djup
Knullar
Alla sinnen

Och åtrån
Den är
Evig




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 170 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-08 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish