Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom tårar av sorg

Min längtan efter dig
Har blivit en ångest
Den ligger som ett trassligt ormbo
I mitt nakna bröst

Det krälar i djupet av alla känslor
Vilse och utan ände

Utan svar
Ligger du i mina tankar

Alltid närvarande
Pockande
Inga ord
Kommer över dina läppar

Kärleken är ett barns
I ett vuxet hjärta
Men sinnet har
Talat

Sanningen kommit för nära
Orken har förtvinat

Önskar
Att mina ögon
Kunde se dig
Så som du en gång var
I min barndom




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 267 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-04-08 01:01



Bookmark and Share


  Stisse
Underbar dikt. Du beskriver saknad och längtan. Det blir smärtsamt vackert.
2018-04-08

  Katinka VIP
Vackert
2018-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish