Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterlängtat ljus

Nyfödd vår
Under solig himmel

Doftar

Slår liv i ett fruset hjärta
Följer sakta
Den långa vintern till vila

Brister ut i knoppars starka vilja
Att få visa sin skönhet
I våra mörkertrötta ögon

Välkommen
Du
Naturens ljusbärare

Vår bro
Över till
En önskad
Vacker sommar




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-08 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish