Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stum kärlek

Tänk om din tystnad
I livets ekorrhjul
Kunde vara ord

Handlingar

Vara

Det där som fattas
Och
Gav mig modet
Att närma mig
Dig
Utan att vara rädd
För att bli avvisad





Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 166 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-08 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish