Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag ändå var fri ( ur arkivet, ngt omgjord)



Drivande demoner
Lever fan i mitt inre

Min själ bränns på bål
Offras för ett liv

Ett liv som ska passa in i en verklighet
Spegeln visar en lögn
En uppäten helhet

Ger mig själv en lång blick
Lovar mitt begär en smakbit
Av en krävande dröm

Njuter av tysta tankar

Klär mig åter
I hemligheter




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-08 11:37



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Igenkännande läcker
avskalad"Drapa"om
Livets ibland
ytliga fasad!
2018-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish