Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuck you too ( ur arkivet)


Fuck you too


Ursinnet har växt sig svart
Ögonen är sprängda av gråt
Bröstkorgen håller paniken i ett järngrepp

FUCK YOU!!
Orden av hat
Som egentligen är en hetkryddad kärlek
På gränsen till galenskap
Rullar över golvet
Stannar vid dina fötter

Rullar sedan som ett eldklot
Tillbaka
Slår hårt

Vansinnig rusar jag mot dig
Slår mina knutna nävar i ditt bröst
Spottar dig i ansiktet
Ilskan skriker
FUCK YOU!!

FUCK YOU!!

Skrattet
Hånflinet
I ditt ansikte
Lämnar mig

Så förödmjukad
Slagen i spillror
Stäng dörren när du går
Säger du
Och vänder mig ryggen




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 178 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-04-08 17:25



Bookmark and Share


  Stisse
Så otroligt bra skrivet om dessa starka känslor.
2018-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish