Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njutning



Jag ålade mig vid kanten
Av lustans linje
Gnydde stilla i tystnaden

Lyfte mitt inre
Mot din längtan

Gav mitt skri av njutning
På väg mot högre höjder

Smälte samman
Med alla klara stjärnor

I diset av din varma andedräkt




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 208 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-04-09 18:39



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Starkvarmt
Medmänsligt
Skrivet!
2018-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish