Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKÄMMES TAMEJFAN! - tanka

Illustert sällskap

struntar i egna regler

läcker som ett såll

slåss med språksvårigheter

kan inte stava till jäv




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-04-10 17:41



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
På kornet!

Allestädes närvarande borde se sig själva i spegeln, granska varje dubbelmoralisk blemma som putar ut som en jäsande muffins och klämma fanskapet eller lämna in sin avskedsansökan.

Mycket bra skrivet!
2018-04-11

    Sefarge VIP
Eliten tar lagen
I sin egen hand
Krymper av isig
Frost. Blir så
(s)liten!
2018-04-10

    ej medlem längre
Så sant du talar om något vi helst inte vill se.
2018-04-10

    ej medlem längre
Pinsamt men din text är mitt i prick..
2018-04-10

  ULJO
En grupp för inbördes beundran är väl vad det är. Inte underligt att de hållt tyst när det luktar jäv lång väg.
2018-04-10

  Feliaxel VIP
Håller med dig dom borde se om sitt hus
2018-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP