Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pick

Storväxt
Munter
Ståndaktig
Soldat
Omsluten
Hård
Slukad hel

Parkerad
Och
Gömd




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 182 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-04-11 19:30



Bookmark and Share


    Max Poisé
Aahh! Yes!
2018-04-12

  Gunnar Hilén VIP
kärt barn har många namn och har det ofta varmt och gott
2018-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish