Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han sa om Tårar!

En gång sa en man som hon Älskade väldigt högt, att hon kunde gråta på beställning!
Som att hennes tårar var mindre värda!
De förminskades!
Och hon trodde honom.

Alltsedan den dagen, har hon inte kunnat gråta, för gråtandets skull!
När gråtandet skall vara en ventil, för alla känslor!
Tårar är egentligen diamanter, det inser hon nu!




Bunden vers av Mim
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-12 09:58



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Man kan gråta utan tårar, med känslorna
2018-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Mim