Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
K - K till K. K är mindre än 48 timmar...


Dödsskuggans dal.



I dödsskuggans dal möts de alla
som förlorat sitt förnuft, hand för
hand vandrar de tillsammans i ett
vacuum utan någon bot, utan nåd
exkommunicerade från skaparen.

Dagens världs ledare håller hårt i
varandras händer känner de ånger;
”- Ställ frågan till lidande barn och
deras familjer och dig själv”.
Tick, tack tiden går, för oss till
sammanbrottet och avgrunden.




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-12 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje