Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Björken

gatan är full av skratt
ser alla försvinna förbi
bakom björken




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-16 08:34



Bookmark and Share


  AKT VIP
Kort och precist.
2018-04-16
  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader