Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så ser jag det

Som träd och gräs
är jag här
våren är min morgon

Som träd och gräs
ger sommaren mig
den ljusaste av dagar

När jag känner höst
blir färgerna en tröst

Den långa vintern
blir min djupa sömn

Som träd och gräs
blir jag åter vår
Om och om igen








Fri vers av innakarin
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-15 16:26



Bookmark and Share


  AKT VIP
Härlig text, med en vacker skildring av naturens och årstidernas växlingar.
2018-04-15

  Stisse
Vackert och innerligt. Vi är en del av naturen och dess skiftningar. Fint skaldat.
2018-04-15
  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin