Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande död

Jag tror hon är hög
På snortade ord

Hon stirrar
Hittar inte hem
I sina egna tomma talade bokstäver
De som inte bildar några vettiga meningar

Och som inte har någon känsla

Men som stannar som sårande
Svarta klumpar
I ett brustet hjärta

Som en kvävande ångest
I ensamma nätter

Där kampen om luft
Är som en evig
Förbannelse




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 256 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-04-15 21:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
wow 10 av 10<3
2018-04-21

    ej medlem längre
Gillart!
2018-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish