Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur arkivet


Ljuvligt knull


Naket gnyende
Svankar
I djupet möts punkter

Där vi känner
Skriker

Kysser
Våta pärlor
Av glödande hud

Möter stormen
Rider in
Lustan

Tyglar

Natten är
En början




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 262 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-04-15 22:19



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Du är den erotiska diktningens primadonna? Sex med sköna undertoner.
2018-05-05

  Fredric
Åtråhet, närhet och längtan... Känslan av eufori en kort stund innan morgon annalkas.
2018-04-26

  aol
Underbart erotiskt så njutbart berörande skaldat,
2018-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish