Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland bara finns jag

Trampar runt i samma spår av igår
Livet hänger runt min hals
Tynger som ett ok
Orkar inte vara trevlig
Men brister inte i respekten till min nästa

Ler

Muttrar tyst inombords: Bara låt mig vara
Jag syns inte idag

Existerar bara i mina irrande tankar

Där är jag bara jag

Ingens dotter
Mamma
Farmor
Sambo
Vän

Bara kött och blod
Ett hjärta som slår

Och vilsen i mitt liv
Hur orkar man egentligen
Att vara en människa
När allt är så krävande

Det bultar i tinningen
Vill sova
Är rastlös

Stirrar
Mitt i ett liv

Som ska levas




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-16 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish