Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Majvisa

Solen väcker till ny dag
silar genom svart gardin
strålar på min väg genom byn
fåglar spelar från knoppande gren
reder snart sina bon

Blandat med tuppars skri
susar vinden sommarens löfte

------------------
Sol till mulet
Växlande regn
------------------

Regntunga skyar, rosa kvällsmoln
fåglar går till ro
Doft av gräs som girigt
dricker droppar från gren

Sträcker träden krona mot skyn
lågmälda fågelröster
Blandas med ugglors hoho
I den sammetsmjuka skymningen

©Maria Silvia




Fri vers av Maria Silvia
Läst 307 gånger
Publicerad 2006-06-06 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Silvia