Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur mycket var detta värt...

Blandar sig med hjärtslag
själ och själ i samma kropp
håller samman steg för steg
faller ner i rytmens lopp
i flodens ström med blodet
hos kärleken som bubblar snubblar
river sig i håret
ser inte hör inte bör inte
men det är för sent
njuter lekfullt blandar sig
själ och själ i samma kropp
fattigt hjärta
gift och rosor blöder
lurad andra dagen
tysthet nöjets pris
målar rött på väggen
i en annan stad




Fri vers av innakarin
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-18 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin