Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kattens First Place, I allafall Snibbens!

Känner du dig besegrad?
Kan en katt känna sig besegrad?
Han gav upp sitt försök att blidka mig, eller om det var tvärtom, att jag skulle blidka honom?
Han gick så till dörren, för att han ville ut!
Inte längre ha mat!
Blidkandets tid är förbi för oss båda, nu är det avgjort!
Fast till Lunch, om han ber snällt...
Så ska han få ny mat,
den mat, som han bad om in the first place!




Bunden vers av Mim
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-19 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim