Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den rätta kretsen

 

 

som fiskar i vatten

simmar de runt

och minglar och småpratar

om ditten och datten

om månen och universum

om snille och smak

och alla är lika viktiga

åtminstone vill dom tro det

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-19 14:46



Bookmark and Share


  Viksten
Härlig aktuell dikt
Får mig att tänka på olika
tolkningar
2018-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP