Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske en rapp


Ingen litade på mig


Jag grät skrattade och stal
Läste böcker som var förbjudna
Rymde
Smög
Jag gjorde vuxna oroliga
Jag fick dem att tro
att jag brydde
de trodde att jag lydde
men jag spydde
i smyg
Jag lyckades med min barndom
jag lurades och ljög
Jag saboterade
men aldrig för mig själv
Jag fick makt




Fri vers av innakarin
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-19 15:33



Bookmark and Share


  Fulbergarn
låter som en frisk flicka
2018-04-19
  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin