Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan hösten kommer

 

Syrenblåa dofter mot vår hud

 

Kan vi ännu säga 

att vi är det vackraste

där vi vandrar

 

Jag vet inte

famlar bara

efter orden

 

Du,

med din kärlek

Och jag,

så beroende

  

Sträcker min hand

mot din urgröpta

så mätt av liv

 

Försöker fånga ett svar

 

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-04-19 23:53



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Mycket vackert, så poetiskt, mjukt - fragment som talar ett rikt bildspråk, ett språk som går att förstå. Applåd!
2018-04-23

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint och berörande...
2018-04-21

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vackert och vemodigt!
2018-04-20

  Lars Hedlin
Mycket bra :)
2018-04-20

  ULJO
Beroende av kärlek är lika starkt som en drog
2018-04-20

  Feliaxel VIP
Vackert
2018-04-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
väl framfört
2018-04-20
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP