Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


Väntan gör sig påmind!

Väntan gör sig påmind

Tristess i vardags liv

 Och arbetets stress

 

Blir påmind om fatala val

Mixat är sinnet så starkt

Börjar väl om på nytt

 

 

Väntar på givna tecken

Samlar kraft i och mellan ord

Styrkan kommer åter att gry

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin2018-04-20




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 348 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-04-20 12:11



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
En text om jagets längtan. Från tristessens grå vardag till den inneboende livslusten som gror som ett frö inombords och väntar på att slå ut i blom.
2018-04-23

  Maiah VIP
Att vänta in något kan vara svårt med värt det
2018-04-22

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppfullt om att framtiden ska bli bättre...
2018-04-21

  DavidM VIP
Fint framförd text för reflektion.
2018-04-21

  Fem hjärtan VIP
Ja ibland måste man vänta in livet.. Bra skrivet!
2018-04-20

    ej medlem längre
Att ta timeout och bara vänta behövs ibland.
2018-04-20

  Rise Little One
Fin text speciellt vid slutet!
2018-04-20

  morgonstjärna VIP
viktigt avstamp reflektion
2018-04-20

    ej medlem längre
De svåraste tider kan vara de som vi behöver mest, att finna oss själva och göra förändringar, för att kunna gå vidare och hamna rätt.
2018-04-20

  WyS VIP
Viktigt med reflektion! I väntans tider sker förändringar!
2018-04-20

  Marita Ohlquist VIP
Ibland behöver man stanna på en mental parkeringsficka innan man kan köra vidare!
2018-04-20

  ULJO
Viktigt att stanna upp, tänka till, vad vill jag. Viktigt för att samla kraft och energi.
2018-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin