Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rötter i främmande land.


Lotusblomma!


Flickan från Lotusfälten gripande
efter sina rötter, sitt ursprung, jag?
Egentigen fylld med motsättningar
ingen önskar visa roten, väl dold i
myllan, kanske flickan bör sluta att
gräva? Sorg och smärta fullt ut…
men låt historien vara till dina
systrar och bröders fromma…




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-21 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje