Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den kritiska domaren, eller det kritiska gänget dyker upp ibland, men det kan också leda till en positiv slutsats eller analys!


Poetergänget-Allmänmänskligt-navet i hjulet!

Jag trodde att jag hade avskaffat dig, eller bett dig att gå!?
Men budskapet till mitt inre nådde tydligen inte fram...
Den stränga domaren kommer fram till mig ensam, i mit inre, i en ring av stränga domare som omringar mig!
Den inre domaren är en mobbare!
De flesta har den!
Och nu har jag även åkt på den/dem, som influensa!
Den inre domaren/domarna, (ty de är en skugga som hela tiden förökar sig, tills de står i en ring runt mig och mitt inre)
De säger; - Hur många applåder behöver du egentligen?
-Hur mycket bekräftelse?
Visst jag är väl allmänmänsklig, och vill väl ha både applåder, och bekräftelse!?
Och fastän den "kritiska ringen" runt mitt inre är kritiska, så ligger det en sanning i det de säger; Jag vill ha både applåder och bekräftelse!
Men deras "kritiska frågor", som egentligen bara upplyser mig om att jag är människa, har slagit in!
Jag får både applåder och Bekräftelse härinne!
Många gånger innebär poeter. se en inre krets av människor som återkommer till mitt "poetgäng", ibland dyker det också upp några nya ansikten! Men det betyder inte, att de inte också är välkomna till mitt "gäng", Gänget består av mig och några till, men till skillnad från den tid på skolgården, då människor delade upp sig i olika Gäng, och hade en gängledare, så finns det inte på poeter.se en sådan, utan när du lyckas slå igenom, när ditt budskap når fram, och du får en kommentar, applåd, eller till och med bokmärkning, så är det bara så , att du är navet i hjulet! På samma sätt, om du kommenterar, applåderar eller bokmärker någons eller någras texter så är de navet i ditt hjul!




Bunden vers av Mim
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-23 07:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vissa är från början utsedda till hackkycklingar, detta alldeles oaktat hur många applåder eller kommentarer man får.
Detta har att göra med att man inte passar in p g a sin tro, sina åsikter o s v.
Den psykosociala diktatur som råder i Sverige i stort slår igenom även i detta mikrokosmos.
Kreativa människor är ofta mer intoleranta än vanliga svenssons.
2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Mim