Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demontera

frukten av alla dessa val
en person
demonterad




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 288 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-23 08:54



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
samhället är kallt ser inte såren.
2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader