Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måndans



Storslagen
I mitt hjärta
En mystik

Månen
Är en silverskatt

Dansar naken
Samlar
Alla spunna strålar

Väver
En mantel
Till min älskade

Vi är en saga

Två stjärnor
På vår egen himmel




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 298 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-04-23 13:08



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Poesi som skapar vackerhets vävnader, jag tycker om, ja !
2018-05-06

  Ezmeralda VIP
Så härligt, så kan man känna!
2018-04-28

  Fredric
Så som jag ...
Älskar det korta, det osynliga och det som känns...

Härlig text!
2018-04-26

  aol
Underbart skaldat blev så berörd,
2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish