Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Blomma, älskade blomma

Blomma, älskade blomma,
fyll mitt liv,
med
färg, glädje och hopp.

Ge mig mänsklig kärlek,
total närhet,
utan stopp.

Blomma, älskade blomma,
öppna mina ögon,
där jag står i converse skor,
halvvägs åt höger, halvvägs till vänster,
ibland mitt i.

Blomma, älskade blomma,
låt mig fortsätta må såhär,
obeskrivligt bra,
över allt och ingenting.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-23 14:11



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
superbt!
2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann