Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måndag

Tänk att få en start på veckan
Med en älskling
Som jag hoppas har livet ut

Få leva här och nu
Det bästa för jag och du

Resten av vårt liv blir inte så svårt
Värna om vårt liv och det som är vårt




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-23 15:26



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Underbara känsla. Tillsammans med någon i kärlek. Fint.
2018-05-04

  Anya VIP
Varm ton. Hoppas diktarjaget får vara så här lycklig för alltid.
2018-05-02

  Lars Hedlin
Underbart!
2018-04-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat om att ha hittat kärleken.
2018-04-24

  ULJO
Så fint sagt till den man älskar över allt annat
2018-04-23

    ej medlem längre
Varma kärleksfulla ord.
2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP