Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sa


inget men

måste nå mig via egna kända erfarna uppfattade
kemiska processer äh känslor då

bara ord slår i berg

måste spela på bildresonansen tonsvanget mina dina ögons djupa
färgupptagningsförmåga
hinnans daller vibrato

förstår vi nu
oartikulerat




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 288 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-28 12:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"bara ord slår i berg"
"tonsvanget"

och den oartikulerade förståelsen

det här är bra!
2018-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Taly