Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick

 

 

en frigjord kvinna från Kulla

i sänghalmen ville rulla

till mannen hon sa

dig vill jag ha

det är så skönt att knulla




Bunden vers (Limerick) av Öknens Ros VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-24 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP