Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bubblan

 

 

smyger mig in i min hemliga värld

där tid och rum upphör att existera

där det gamla möter det nya

där gränserna suddats ut för det möjliga

där orden dansar och busar omkring

och kärleken är oändlig

en värld där lek och smek är

här i min bubbla  är mitt El Dorado

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-24 16:38



Bookmark and Share


  Fulbergarn
precis som i barndomen,
2018-04-25

  Per Drysén
Verkllighetens drömmar blir sanna i bubblan
2018-04-24

  BenGust VIP
Bubblan är ditt hörn av verkligheten och
som bara du har nyckeln till.
2018-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP