Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Morgongryning, kvällsskymning och allt däremellan

Begagnat sönder levt liv,
sänder jag aldrig i retur,

jag försöker lösa upp,
finna en ända,
slita, rycka loss,
kämpa och slåss,

för, någonstans,
vet jag,
att,
det vackra, det goda,
det odödliga,
lever kvar.

I min totala tomhet,
ska jag umgås med livet,
det bästa jag vet.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-25 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann