Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snälla ring.


Blåögd

mina vänner tycker jag är blåögd

som drömmer
om att du en dag ringer
säger att allt blev så fel
säger att du saknar mig

och mina gröna ögon.




Fri vers (Fri form) av <3
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-25 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

<3
<3