Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äventyr

Skulle du följa med
om jag till rymden ville fara
eller önskar du att jag bara här ska vara

Tänk att till månen resa nu
vilket äventyr det skulle bli
ensamma i universum jag och du

Men vill du på jorden stanna kvar
då har jag bara ett svar
Vart du än åka vill
du bara behöver säga till
Jag hänger på i alla mina dar




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-04-26 08:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mästerligt skrivit!
2018-05-04

  StinaJ VIP
En hisnande resa diktarjaget bjuder på fullt av äventyr. Fin text om kärlek och omtanke.
2018-05-04

  Marita Ohlquist VIP
Det är inte resan som är det viktigaste, det är medresenären!
Min tolkning.
2018-04-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin och lite kul dikt till kärleken.
2018-04-26

  Anya VIP
En söt text med kärleken som tema.
2018-04-26

  ULJO
Självklart skulle jag följa med min stora kärlek vart som helst om hon frågade.
2018-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP