Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min nalle

 

 

jag hade en gång en nalle

liten jag var

så var också nallen

den var mig så kär

men grannens stora hund

tog min nalle

jag grät och jag grät

"nalle tog nalle!"

jag minns inte mera

men nallen den är borta




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-26 12:15



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Asch!
Någon nallat
Din älskade nalle?
Fy skäms!

Men det finns säkert
annat godare ting åt
Dig om du letar!
Här i livet!

För den som söker
skall finna.
eller?
;)
2018-04-26

  Fulbergarn
ett barns sorg, så sorgligt och äkta
2018-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP