Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tagg behövs ibland


EXISTENS

Vägen till lyckan är väl  utsmyckade

med blommor, så är den bildad

 Inga fingrar blir eldskadad

så länge man inte blir förblindad

av elden genom livets små  onda fickor

Fickor klär sig rosor

gömmer tagg under

Tagg ogillas alls

Men

Tagg behövs ibland

behövs då "ogilla" slår emot

Rätt väg finns alltid där

Där det finns vilja

Vilja att fixa existensen




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-09 09:03



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Att visa taggarna utåt är ett bra försvar.
2018-05-09
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP