Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor i skogen

Höga vass som skär mot skinnet möts med blickar som gömmer minnet mitt bland trädens blad, så sköra, sköra, dem läggs i dagg.
Kådan knådas långsamt mellan fingrarna och fastnar i hårtoppen som klistras mot kragen. Vinden viner genom trumpeten som kontaktar hjärnan och talar om vad som nyss lyssnats till.
Förståelsen landar i våra ögon som rinner in i varann till en kropp.
Stjänstoftet vi gjorts utav, flyger som pulver ut genom våra hår och knådas av kådan till små rymdstenar som flyr ut i universums intet.

Vi blir ett,
sjunker in och våra hudar utgör plötsligt en gemensam lera som vi knådar till en.
Vi blir ett.
I åratal hade vi känt och kämpat med och mot varandra, han på sin kant.
På frammarsch var jag ensam med oss båda, ensam i en kamp om två.




Fri vers av fjärilarärblommorsomdruckitvin
Läst 328 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-04-26 18:06



Bookmark and Share


  danne //
frän känsla den avger, texten är levande på något sätt , man känner hur ma brottas !
2019-06-03

  Åse Tropp VIP
Vackert i striden!
2018-04-26
  > Nästa text
< Föregående

fjärilarärblommorsomdruckitvin
fjärilarärblommorsomdruckitvin