Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte vänder jag kappan

 

Inte räds jag utsikten 

men att kapitulera är 

att brista. 

 

Inte räds jag steget

men att lämna blir

som att gå sönder. 

 

Intet räds jag 

men en del av allt 

lider förtvivlat. 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-04-26 18:44



Bookmark and Share


  Silverstripe
Bra! Och jag tänker att motsatser inte alltid är uteslutande?
2018-05-01

  Larz Gustafsson VIP
"All over people change their votes
along with their over coats..." (The Clash)

Kappvändare och vindflöjlar finns det alldeles för många av. De är ynkryggar.
2018-04-28

  Jan Widströmer VIP
Väl sagt om att leva mänskligt.
2018-04-28

  morgonstjärna VIP
bra skrivet!
2018-04-28

  Fredric
Lid icket syster, dina ord är spröda som ett naanbröd en fredagskväll. Men ibland måste man bryta de mönster som är vana för att landa rätt.
2018-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP