Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste väcka liv i ordet Kasern!

Det är en riktig Kasern!
Med andra ord, jag måste väcka liv i ordet kasern!
Inte för att det sover eller slumrar, utan för att det är dött!
Ja, nästintill!
Gör mun mot mun metoden!
Andas han!
För ordet kasern kännetecknas väl som en han?
Inte nödvändigtvis...
Okej, börjar om!
Luft in, trycker nära hjärtat!
Upprepar proceduren!
Nu känner jag hur några andetag, kanske till och med ord kommer farande mot min kind!
Så nära som jag är nu!
Ordet kasern ber mig berätta vad hen betyder, inte hen, utan den könlösa definitionen av kasern!
Vad betyder ordet kasern?
Förläggningsbyggnad!
Logement!
Barack!
Stort hyreshus!
Hyreskasern!

Var har jag varit, om vi fokuserar på ordet kasern?
Hur går min historia?
Jag har studerat i en barack, för att ombyggnation av skolan jag gick i, behövde göras! Skolan var nergången, barackerna var nya och fräscha, i jämförelse med skolans slitage för 500 elever! Så småningom blev det istället det omvända! Skolan blev färdig och fin, men barackerna togs bort! Det var en tillfällig lösning, men jag hade gärna sett att de var kvar!
Bodde i en annan tid, när jag var tonåring i ett hyreshus, det var stort! Det visste jag när jag blev äldre, och bodde i ett mindre hyreshus! Då kunde jag jämföra! Lite livserfarenhet husen emellan, tiden däremellan!




Bunden vers av Mim
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-27 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim