Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur skulle världen se ut?

Hur skulle världen se ut om man tog allt bokstavligt?




Bunden vers av Mim
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-29 07:48



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Nu får vi grubbla
2018-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Mim