Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig älskar jag så

Så älskar jag

När du ser mig äkta
När jag finns i ditt blodomlopp

Jag älskar dig
För såren är läkta nu
Och jag är omsluten av dig

Så älskar jag din blick
Fast jag vet att du har smärta däri

Allt är fullbordat

Mamma




Fri vers (Fri form) av Pauline Thorstensson
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-29 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pauline Thorstensson
Pauline Thorstensson