Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innehållslösa tårar

Tårarna är salta mot mina läppar
Genomskinliga och utan vikt

När jag fäller dem ensam
Blir de utan mening
Utan innehåll

När du ser dem
Möter dem
Tar emot dem

Blir allt en lättnad
Jag blir viktlös i din famn,
Och varje tår får ett namn




Fri vers av Pauline Thorstensson
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-11 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pauline Thorstensson
Pauline Thorstensson