Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar på en balkong


Tänk om alla försvann

Om jag skalade bort alla
Och bara jag blir kvar
Då överlever jag nog inte

Alla som jag tror älskar mig

Vem älskar mig tänker jag
Verkligen alltså
Det som är hela jag

Skulle jag älska mig själv
Om jag vore någon annan
Om jag stod utanför mig själv

Jag vet inte
Jag vet inte vad den känslan är
Eller om jag passar mig själv

Det är så varmt ute
Svetten rinner
Och det är kanske därför

Jag fylls av såna här tankar
Jag vet inte




Fri vers av Pauline Thorstensson
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-11 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pauline Thorstensson
Pauline Thorstensson