Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klä upp sig jämfört med en gran!

Det är härligt att klä upp sig!
Undrar vad granen hade sagt, om den hade levt som människa, när man klädde på den krims krams i Julas!
Det här är för mycket?
Det är för en god sak?
Jag känner mig fin?
Det är en ära?
Eller ett speciellt tillfälle?




Bunden vers av Mim
Läst 104 gånger
Publicerad 2018-04-30 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim