Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HUR SÖTT ÄR DU? HUR BITTER ÄR DU?


SÖTT SOM BETT

Bin sticker, biter
Bin ger gott om sött honung

Ge gott om ditt sött

Men

Att vara bland stickande bina
ska man själv vara stickande med

Annars kommer man
utan barmhärtighet
tuggas av

Omedelbart

Hur sött är du? Hur bitter är du?

Det beror på




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-07 10:52



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
Tänk om du var en bi så skulle du ha förmågan för att sticka ;)
Annars det finns risk för bli biten av andra

Att sticka ibland är det inte för att sticka och göra andra illa utan för att försvara sig mot faran

Därför när bin känner sig hotad utan tvekan sticker hon för att försvara sig
Hennes existens leder henne för att sticka för att bli kvar vid liv ;)
2018-07-07

  Marita Ohlquist VIP
När jag blir stucken av ett bi, tänker jag på den goda honungen!
2018-07-07
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP